Restaurang på västkusten

I idylliska Hunnebostrand hittar du mysiga Kanten Café & Bar

Kanten.se

Vad är egentligen en restaurang och vart hittar du de bästa på den svenska västkusten?

Ordet restaurang kan ha många betydelser. Eller innebörd. För vissa betyder ordet ett sätt att umgås på. För andra så innebär det en höjdpunkt för att det kommer serveras god och lyxig mat när någon säger ”vi ska äta på restaurang”. Oavsett vad ordet betyder för dig så ska du veta att när du besöker Kanten Café och Bar i Hunnebostrand på den svenska västkusten så kommer du bjudas på en härlig miljö att umgås i och förstklassig mat i en unik västkust-miljö.

Och som inte det vore nog. När du kliver in hos oss så gör du det nästan genom vårt café. Där serveras allt från vanligt bryggkaffe till den härliga latten. Om vi har tillbehör? Självklart! Vad är en fika utan en kanelbulle eller giffel? Fattig skulle vi säga. Om du har med barnen så passar det säkert riktigt bra med ett glas saft eller en dricka och god glass.

Tänk dig den fikan en varm sommardag efter några timmars häng på stranden med härligt bad och sol.

Restaurang Kanten Café & Bar med sverigeflagga.
Restaurang Kanten Café & Bar med en flamingo liggandes på marken.
kanten.se

Var det kycklingtoasten eller omeletten som var först?

Vem startade den första restaurangen? Det är det nog ingen som egentligen vet men vad vi vet är att den aldrig kommer sluta utvecklas. Vi ser nya varianter poppa upp hela tiden. Allt från en moderniserade klassiska restauranger och pizzerior till nymodigheter som sushi och tapasbarer. 

Att ”sharing is caring” har blivit populärt kan vi väl vara överens om. Det är en form av tapas där man istället för att beställa varsin rätt till bordet får in en större bricka med smårätter som alla delar på. Supermysigt om du frågar oss. På samma sätt kan man socialisera vid sushi-bandet och plocka de rätterna man vill. När man vill.

Vilken är din favorit?

kanten.se

Hunnebostrand är en pärla på västkusten med sitt breda utbud av ställe att äta på

När du väljer att tillbringa din semester på västkusten kommer du mötas av ett stort utbud av alla sorters restauranger. Bara här i ”lilla” Hunnebostrand hittar du lite drygt en handfull på sommaren. På Bella Gästis hittar du en av västkustens godaste pizzor och du äter den precis bredvid havet. Är du sugen på en riktigt god seglartoast eller plankstek? Ja då måste vi säga välkommen till oss på Kanten café och bar. Du kan inte heller åka från västkusten utan att ha ätit en god hummer. Bara ett stenkast från vår mysiga restaurang hittar du Hummerkorgen där det serveras högklassiskt tillagad hummer fångad i vattnet precis utanför Hunnebostrand.

Mariette spelar akustiskt på bryggan en härlig torsdagskväll på Restaurang Kanten Café & Bar i Hunnebostrand.
Gott käk och goda drinkar på Restaurang Kanten Café & Bar i Hunnebostrand
kanten.se

Sallad, hamburgare eller en härligt tillagad fisk? Vad föredrar du på after worken?

Finns det något bättre än att samla ihop kollegorna efter en hård dag med slit på jobbet och landa på en skön uteservering? Det förutsätter såklart att det är någorlunda skönt väder men lugn. Hos oss kan man faktiskt sitta inne i vår mysiga miljö också.

När det är after work är det självklart inte bara viktigt med vad som serveras för mat. Vi förutsätter att ni även vill dricka något gott. Därför är våra bartenders laddade till tänderna med goda drinkrecept. Naturligtvis finns det drinkar som både innehåller alkohol och som är alkoholfria.

Men underhållningen då? Det är också en viktig pusselbit för en lyckad after work. Under sommaren har du flera olika alternativ till grym aw-underhållning i form av olika frågesporter. Varför inte prova vår populära music quiz på fredagar?