MAT MENY

Afterwork onsdag 17:30 – 20:00

  • Grillad kyckling serverad med ugnsrostade rotfrukter, potatisfondant samt dragonsås

Helg supe

Två rätter: 249 :-
Tre rätter: 299:-

  • Gazpachio serverad med grillad pilgrimsmussla.
  • Halstrat ankbröst serverat med grillad endive, gräddstuvad savoykål, tryffelkrokett samt apelsindoftande rödvinsås.
  • Dumle”brule” serverad med rostad vitchoklad.

A la carte meny

  • Fisk och skaldjursoppa.
  • Torsk serverad med primörer, räkor, pepparot, dillslungad potatis samt brynt smör.
  • Räkmacka på hemmgjord kavring, ägg, majonäs samt sallad.
  • Kycklingsallad med romansallad, torkat fläsk, krutonger, pimörer samt västerbottendressing.
  • Oxfile på planka.
  • Seglartoast.
  • Kantenburgare.
  • Kantentoast.

Smaklig spis